Search
Close this search box.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit condimentum, laoreet a et lobortis velit volutpat.

/
Ervaringen

Wat mijn klanten zeggen

"Ik vond het wel even spannend om hulp te vragen, maar na de eerste werkdag was die spanning helemaal weg."

“Irma heeft mij geweldig geholpen met het opruimen van mijn woonkamer en keuken. Ik zag er zelf behoorlijk tegenop en uit mijzelf kwam er weinig van terecht. In het begin vond ik het wel even spannend om hulp te vragen, maar na de eerste werkdag samen was die spanning helemaal weg. Dat kwam vooral omdat Irma een gezellige, enthousiaste, meedenkende en inspirerende dame is die mijzelf ook motiveerde om de dingen aan te gaan pakken. Na een paar afspraken was de klus al geklaard en sindsdien hou ik het zelf goed bij. Met als resultaat dat na een paar maanden mijn huis nog steeds opgeruimd, georganiseerd en schoon is. Ik ben zeer tevreden en mocht ik nog eens hulp nodig hebben, dan zal ik niet twijfelen om haar in te huren!”

- Jeroen uit Rotterdam -
"Ik had zelf de regie en mocht alles door mijn handen laten gaan. Dat gaf rust bij mij."

“Als moeder in een gezin met twee jonge kinderen is het vaak balanceren tussen werk, gezin en huishouden. Ook grote opruimklussen schieten er vaak bij in. Omdat ik alles graag zelf in de hand wil hebben en het moeilijk vind om afscheid te nemen van spullen, zag ik wel een beetje op tegen de komst van Irma toen we de zolder gingen aanpakken. Maar ik was blij verrast door haar aanpak. Ik had zelf de regie en mocht alles door mijn handen laten gaan. Dat gaf rust bij mij. We hebben alles geordend en in verschillende categorieën opgedeeld. Hierdoor kreeg ik overzicht en kon ik ook makkelijker spullen wegdoen. Na een dag flink werken was de hele zolder aangepakt en hebben we de spullen gestructureerd opgeborgen en ook heel wat spullen weggedaan. Ik vond het fijn dat Irma mij ook bewust maakte van de manier waarop je spullen wegdoet: niet alles de prullenbak in, maar ook kijken wat naar een kringloop of afvalscheidingsstation kan. Ik ben superblij dat ik Irma heb gevonden voor deze klus en zou Goed Opgeruimd iedereen aanraden. Ze heeft structuur aangebracht en orde in de chaos geschept!

- Kumari uit Soesterberg -
“Ik wil Irma hartelijk bedanken voor haar begeleiding van mijn vader"

“Ik wil Irma hartelijk bedanken voor haar begeleiding van mijn vader. Hij was zeker niet de makkelijkste en er mocht niets weggegooid worden. Hij was een echte verzamelaar! Dopjes, kurken, bakjes, folders van jaren oud… Je kent het wel. Zo’n huis waar precies een paadje doorheen loopt om overal te komen en waar van alles staat. Als je iets weggooide zonder zijn medeweten, dan werd hij boos en wist hij ook precies wat je had weggegooid. Het was altijd onderhandelen met hem. Hij moest echt gehoord en gezien worden in zijn verzameldrang, dan kon hij wat zachter worden. Het geduld en weten hoe je met zijn moeilijke karakter om moest gaan, vergde een zekere gave van de persoon die hem hierin begeleidde en deze gave heeft Irma. Mijn vader adoreerde haar en nam veel van haar aan. Zij wist dat op een zeer waardige manier voor elkaar te krijgen. Dankjewel Irma, dat je hem kon zien zoals hij was. Hij keek altijd naar je uit als je weer kwam. Mijn vader is nu heen gegaan en het leegruimen van zijn huis was nog best een taak, maar zonder jou was het dubbel zo veel werk geweest.

- Irma uit Colijnsplaat (Zld) -
“Opruimen en uitruimen werd met Irma erbij ineens een stuk makkelijker”

“Opruimen en uitruimen vind ik een van de moeilijkste dingen, maar met Irma erbij werd het ineens een stuk makkelijker. Misschien komt het ook door mijn ADHD, maar het geeft mij veel stress als ik bij elk ding een beslissing moet nemen: waar moet dit heen? Kan dit weg? Doordat Irma mij op een hele rustige en praktische manier hier doorheen hielp, voelde ik geen schaamte voor mijn bende en kon ik al mijn energie steken in het opruimen. Het werd ook steeds makkelijker om die keuzes te maken en me er goed bij te voelen. We hebben meerdere ruimtes opgeruimd en mijn hoofd voelt nu ook meer opgeruimd.”

- Diana uit Utrecht -

Wil jij een opgeruimd huis?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord jouw vragen graag!