Search
Close this search box.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit condimentum, laoreet a et lobortis velit volutpat.

/
Over Goed Opgeruimd

Over Goed Opgeruimd

Hoi, ik ben Irma. Jouw opruimcoach!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Irma en ik ben 35 jaar. Oorspronkelijk ben ik een Zeeuws meisje, ik ben naar Utrecht verhuisd om Journalistiek te studeren en momenteel woon ik samen met mijn vriend in de stad van de kaas; Gouda. Al mijn hele leven vind ik het fijn om op te ruimen en schoon te maken (ik weet het, dat doet soms menig wenkbrauw fronsen) en ik vind het vooral heel fijn om anderen daarmee te helpen. Daarom besloot ik in 2022 om van opruimen mijn beroep te maken. Ik heb mijn baan als communicatieadviseur opgezegd en ben gestart als opruimcoach / professional organizer.

Mijn werkwijze

Ik heb in mijn leven al heel wat huizen, kamers en kasten opgeruimd en heb daarbij automatisch mijn eigen werkwijze ontwikkeld. Toen ik in 2022 de opleiding voor professional organizers volgde bij de NBPO, kwam ik erachter dat dit precies de methode is hoe het ook aan cursisten wordt geleerd. Een mooie bevestiging van wat ik al die jaren al heb ervaren: deze methode werkt!

Dit vind ik belangrijk

Voor mij is het belangrijk dat je je prettig en vertrouwd voelt bij mij en dat je weet dat ik geen enkel oordeel heb. Je hoeft je nergens voor te schamen, alles is oké! Mijn enige doel is om jou te helpen. Het maakt mij écht niks uit hoeveel spullen we tegenkomen en wát we tegenkomen. Ik ga overal vertrouwelijk mee om. Ook heb ik er alle geduld en begrip voor als je iets lastig vindt tijdens het opruimproces; het mag er allemaal zijn en ik ben er graag voor je.

Dit maakt mij blij

Het geeft mij veel voldoening als ik mensen blij kan maken met hun opgeruimde huis. Als iemand mij een appje stuurt “ik heb in maanden niet zo goed geslapen”, als een kind mij bedankt voor mijn komst omdat de spelletjes weer gestructureerd in de kast staan of als iemand door de opruimsessie elke dag de gordijnen weer opendoet en zichzelf letterlijk en figuurlijk weer wat licht in het leven gunt.

Wil jij een opgeruimd huis?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord jouw vragen graag!